Världens bästa häst

Publicerat 2014-07-23 kl. 19:59:57 av Isabel Håkansson
↑ Några bilder ifrån stalldan, Philip stod och sov i boxen så han blev inte med på nån bild
 
Idag var det tänkt att vi skulle hoppträna lite i paddocken, med Gulliver - Millas häst - kändes lite halv loj, så vi red ut istället! Snobben hade jättemycket energi idag, vilket jag tycker att han tog ut på ett relativt bra sätt! Lite stark och liiite för "på", men i övrigt snäll. Snobben är ju en stark häst, det är ingenting som kan tas ifrån honom, men han blir extra stark när han är pigg, då får man knappt stopp på honom, he-he.. 
 
Vi red väl i form av en intervall träning, mestandels skritt & galopp. Red Snobben i hög form både i trav och galopp och WOW vad fin han var. Måste rida honom i paddocken snarast möjligt och köra ett ordentligt dressyrpass, tror det skulle bli väldigt bra faktiskt!
 
Efter ridningen så var båda hästarna redigt svettiga, så det blev en dusch för Snobbens del. Spolade benen och noggrant på dem ställerna då han var svettig. Allt känns bra på hästfronten nu, kanske till och med att man kan kalla det en framgång för min och S del. Det blev ingen till promenad med Philip förresten, klockan var waaay för mycket. Han får komma ut på en ridtur imorgon istället, det tror jag kommer uppskattas!
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback