Vad tycker ni om blandat läder?

Publicerat 2014-07-15 kl. 11:14:00 av Isabel Håkansson

Dethär är min "grundoutfit", och det jag kommer att ha på både mig och S när vi börjar tävla nu till hösten/sen sommaren). Som ni ser så har jag svart läder på Snobben, och brunt på mig själv. Vad tycker ni om det? Jag själv tycker att sålänge hästens läder går i en färg, och ryttarens i en färg, så är det dööösnyggt!
 
Till dethär så kommer jag ha ett brunt läderskärp med bling och Snobben kommer att ha G
Gskydd och läderboots med fårskinn, och en fårskinnspadd under sadeln, tror det kan bli snyggt at all ;)
Men somsagt, vad tycker ni om blandade läderfärger?
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Jonna

Jag tycker faktiskt det är okej att blanda läder! Iallafall att som du, ryttaren har en färg & hästen en annan. Och krisar det är det ingen fara om hästen har svart sadel och (mörk)brunt träns eller vice versa, bara man inte blandar brunt pannband m svart nosgrimma, ah du fattar! ;)

2014-07-15 @ 15:47:06
URL: http://ponnyvalack.blogg.se
Postat av: Johanna

Hej, det är det VÄRSTA som finns från min sida! Vare sig det är på häst eller ryttare så ska alla baser ha samma färg(läder)..
Ser mycket mer stilrent ut!!

Svar: Tyckte jag också förut, jag GRÄT när jag var tvungen att köpa en svart sadel. Förstår du? JAG GRÄT. Men huvudsaken var ju trots allt att Snobben skulle ha en bra och passande sadel, vilket han har nu. Så yes, jag har tänkt om och tycker det är snyggt!
isabelhakansson.blogg.se

2014-07-15 @ 17:58:58
Postat av: Lydia

Det kan nog va jätte snyggt om det är rätt brun o rätt svart, som du har på bilden :)

2014-07-15 @ 23:29:51
URL: http://lydiaathieme.blogg.se
Postat av: Wilma

Jag har börjat tycka att matcha svart och brunt allmänt, typ svart schabrak och brun tröja är supersnyggt! Och jag tycker det funkar att blanda läderfärger, om man har det ungefär så som du har på bilden. Svart sadel och bruna stövlar är verkligen inget jag stör mig på, tycker det är ballt & snyggt. Och det kan bli stilrent ändå! Bara hästens utrustning är i samma färg :D

2014-07-20 @ 10:23:08
URL: http://wilmafur.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback