Tequila *

Publicerat 2014-07-31 kl. 19:44:04 av Isabel Håkansson
Nu är jag hemma efter att ha provat på ponnyn Tequila eller "T" som ni fått läsa ettpar gånger ;) Hon var rätt outbildad och hade svårt för galoppen & galoppfattningarna, men det hade ägarna skrivit till mig redan innan så det visste jag om redan. Hon tjurade ihop några gånger, men det var inte jättefarligt! Sen tror jag säkert att hon har dagar då hon är tjurigare än hon var idag haha, men det lär jag märka om jag börjar rida henne! 
 
Så idag red jag mest bara runt och kände på henne i alla gångarter. Det såg nog inte snyggt ut alls haha, men jag tror det kan bli en riktigt fin häst av Tequila bara hon får tid på sig att utvecklas och lära sig liksom :) Jag skulle tycka det var jättekul att rida henne då & då när jag har tid, verkligen!
 
Har 2 bilder jag tänkte bjuda på, och somsagt - det såg inte snyggt ut alls och jag red henne inte så bra nu, men det var trots allt första gången och vad jag förstått så är hon rätt bråkig innan man hittar knapparna på henne. Det var en stor omställning ifrån Snobben till Tequila, helt olika gångarter och inställning på häst. Men det var superkul att få rida nån annan häst än Snobben! Alla hästar är ju unika i sig liksom!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Natalie

Tycker det såg jättebra ut Isabel så det blir nog bra!! :)

2014-08-01 @ 14:32:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback