Snoopy *

Publicerat 2014-07-16 kl. 13:55:00 av Isabel Håkansson
Snobben är en ponny man måste jobba med i VARTENDA steg för att det ska gå. Ingenting får lämnas åt slumpen, det ska vara ett jämt stöd, man ska sitta still & inte störa, han ska ha rätt mycket space men man måste fortfarande jobba ordentligt med benen, sen måste man ge honom mycket och bra uppgifter som han tycker är roliga.
Han är en speciell ponny, helt klart. Aldrig i hela mitt liv har jag ridit nån som ens går att jämföra med Snobben.. varken i hantering eller i ridning. Jag har sagt det förr och säger det igen, han är en one in a billion ponny.
Snobben är en liten ponny, men upplevs som så mycket större och maffigare när man sitter på honom. Vid första inblick kan man tycka att han inte alls är den ponnyn jag beskrivit nu, men jag vet. Jag känner Snobben utan och innan, jag vet vad ponnyn bär på och vad den ponnyn går för. Jag har sett dåliga, bra, helt obeskrivliga, hemska, svåra & helt underbara stunder, allt har jag delat ihop med S. Jag vet. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Jonna

åhh vad fint inlägg! ÄLSKAR översta bilden, älskar alla dom bilderna från det ridpasset överhuvudtaget :D

Svar: Jag meeed ❤️ Snobben kan bara han vill och man rider som man ska, bästa S ❤️❤️❤️
isabelhakansson.blogg.se

2014-07-16 @ 15:38:39
URL: http://ponnyvalack.blogg.se
Postat av: Emma

Fina bilder den överst var finaste av dom två :)

2014-07-18 @ 11:03:36
URL: http://toppponnyn.blogg.se
Postat av: Linnea Hildorsson

Oh, så snygg han är!! c: Vad är han för ras och ålder? Hittade din blogg idag och kommer mer än gärna stanna kvar på den! :)

Svar: Åh tackar! Han är av helt okända raser, men en korsning med new forest i sig är vi säkra på! Snobben är 13 år nu i år, så han är född 01! Tack så mycket, vad glad jag blir! :)
isabelhakansson.blogg.se

2014-07-22 @ 09:14:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback