Snobben i ett nötskal

Publicerat 2014-07-08 kl. 16:59:00 av Isabel Håkansson
♥ Att skrapa med hovarna i backen såfort man vänder honom ryggen till när han står i stallgången. Han vill verkligen ha alla ögon på sig jääämt.
 
 Nog den matgladaste hästen jag träffat. Han går att muta till ALLT, nästan. Han (och Philip.. ;)) är nog dem enda hästarna jag sett som kan käka och galoppera samtidigt.
 
Otittig på hinder. Riktigt skönt & NEJ jag klagar inte! När vi var på p&j förra året tillexempel så var Snobben lätt den lugnaste hästen på platsen, han flög över soffor som låg under hindren, träkossor, stora plank som var målat i schack-rutor etc. Han tvekade inte ens!
 
Livrädd för klipp-maskinen. Vi har aldrig själv rakat honom, dels för att vi hört hur han varit med gamla ägarna, för att han inte sätter jättemycket päls och för att vi helt enkelt inte vill bråka med honom. Nu i vinter ska vi nog testa att raka honom, men vill han inte så vill han inte.. då får vi acceptera det.
 
 ♥ En riktig mallgroda. Alltid efter ridturer - alltifrån hoppträning till en skritt tur i skogen - så är han sjukt nöjd efter, över sig själv såklart. Frustar, har öronen framåt, sänkt huvud och kliver på med bestämda steg.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Essmailda

Rätt sjukt hur fin ponnyn är igentligen.

2014-07-09 @ 11:42:20
URL: http://ingenblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback