Q/A - del 2

Publicerat 2014-07-29 kl. 13:09:00 av Isabel Håkansson
Första gången du red? 
Absolut första gången jag satt på en häst måste ha varit nångång när jag var liten och red turridning eller nåt haha. Men första gången jag red lektion så var jag väl.. 9 år (?) och jag kom ihåg att jag kände mig jätteduktig som kunde trava lätt ;)
 
Mål inom ridsporten?
Jag ÄLSKAR fart och fläkt, att träna är det bästa jag vet - ihop med hästen. Ingenting slår känslan efter en grym hoppträning och ingenting slår känslan efter att ha svettats igenom ett dressyrpass på banan ihop med sin hästen. MEN, allt som gör vill jag ska ske på ett schysst sätt. Jag vill börja få rutin på tävlingsbanan ihop med S och bara trimma vidare. Allt som sker i framtiden får ske då, jag tänker inte stressa eller pressa fram något. Det kanske låter jättetråkigt, men jag vet att jag blir så otroligt besviken ifall jag skriver upp mål eller specifika höjder jag vill träna på och inte klarar det. Men helt enkelt att få mer rutin på tävlingsbanorna :D
 
Idol inom bloggvärlden? 
Hm.. jag gillar Nellie Berntsson för hennes enorma driv och skrivförmåga, så man skulle väl kunna kalla henne för nån form av idol för mig.
 
En varm utomlands semester eller åka till Island och rida islandshästar? 
Jag älskar att rida islänningar, dem är helmysiga. Men samtidigt så ääälskar jag semester och utlandsresor, så det får nog bli en varm utlands semester för min del!
 
Vad tycker du om "perfekta bloggar", aa du vet vad jag menar?
"Perfekta bloggar", alltså att personen bakom bloggen i fråga ska leva värsta perfekta livet. Sånna bloggar tilltalar mig inte för fem öre, ärligt. Jag vill ha känsla och verklighet, något man kan känna igen sig i. Så "perfekta bloggar" är ingenting för mig. Positiva bloggar dock är ju en helt annan sak!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback