Q/a - del 1

Publicerat 2014-07-27 kl. 12:40:00 av Isabel Håkansson
Vad tycker du om bett? Eller rider du bettlöst häldre?
Det bett är rätt sjukt, egentligen. Nu på senaste tiden har jag börjat öppna ögonen & sett vad vissa faktiskt gör emot sina hästar. Jag rider med hackamore som jag varierar med mitt gummibett, vilket är bland de mildaste bett man kan komma. Bett är okej så länge det hålls på en okej nivå och inte överanvänds/hamnar i fel händer.
 
Mål inom bloggvärlden? 
Mitt mål är att bli så bra jag kan, helt enkelt. Jag ÄLSKAR att blogga, det är verkligen en utav mina stora passioner i livet och en sak jag brinner för. Blogg världen och hela dess atmosfär - i LOVE it. Jag tänker kämpa tills jag är 100% nöjd och jag känner att "nu har jag nått mitt mål". Alltså har jag inget speciellt läsarantal jag vill nå upp till, utan jag vill bli så bra som bara jag kan bli.. om ni förstår?
 
Har du pojkvän? 
Nope..
 
När tänker du gå över på större häst?
Åh, jag blir så ledsen när jag läser frågor som denna. Jag förstår och jag fattar att du som skrev frågan inte menade nånting illa, såklart. Men jag blir ledsen på att Snobben är så liten som han faktiskt är.. kunde han inte vart 1 dm högre i manken liksom? Tur han är grov! Anyways, jag ska faktiskt åka och provrida en ponny (större än S) om nån vecka, inte för köp utan för min egna utvecklingsskull :D Den kommer jag rida vid sidan av Snobben alltså. Det ser jag fram emot jättemycket!
 
Hur många hästar har du / har haft?
Jag har inte haft nån egen häst innan Snobben. Så Snobben är min första egna häst. Hemma på gården nu har vi Philip & Snobben, dock är Snobben den enda hästen som är vår egna.
 
Om du fick möjligheten att starta en podcast, skulle du vilja det? 
Ja, ja, ja & JAA!!!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback