På tävlingsplatsen..

Publicerat 2014-07-26 kl. 12:45:00 av Isabel Håkansson
Nog för att jag inte tävlat eller överhuvudtaget åkt ut mycket med Snobben, så har jag märkt och reagerat på så ootroligt mycket som sker på tävlingsplatsen, främst på framridningarna. Tänkte lista upp lite:
 
• Folk rider fram waaay för dåligt, rent ut sagt. Jag har sett flera gånger att folk bara skrittar ett varv, tar tyglarna och gör nån volt för att sen börja trava, för att i sin tur börja galoppera och sen är dem klara liksom. Inget jobba igenom hästen och lösgöra dem, vad hände där liksom? Vetinte om det bara är Snobben som hoppar som allra bäst när han är ordentligt uppvärmd?
 
• Man visar inte hänsyn. Det har förekommit alltför många gånger att folk skrittar på fyrkantsspåret och att jag fått styra in Snobben så långt det går in i ett hörn för att folk kommit dundrande med sina ponnysar in i oss. Det blir inte roligt liksom.
 
• Att folk inte följer högerregeln!! Somsagt, jag har inte åkt ut jättemycket med Snobben men ändå har jag minst 1 gång varje gång jag väl vart ute med S, stött på nån som inte följer högerregeln! Det om NÅT gör mig irriterad, det kan rent ut sagt bli farligt ifall man inte följer den regeln.. Nope, skärpning.
För att tillägga! Jag älskar att åka ut och hoppa/dressyra med S, visa upp honom liksom. Tycker för det mesta att det är bra stämning och ingenting utav ovanstående punkter är bidrar inte med att jag inte vill åka och tävla etc. Men det kan vara störande.. vad tycker ni?
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bara och vänja sig har alltid vart så och kommer alltid vara tuvärr :/

2014-07-26 @ 14:07:10
Postat av: Emelie

Det där med fram ridningen, några har säkert redan innan skritta fram ut eller haft hjälp av någon annan som gjort det tråkiga jobbet :) jag rider ALDRIG fram mina hästar på det Settet, skrittar fram 1 varv för att känns om de är med mej, sen börjar jag trava 4 varv för att se att de fortfarande är med mej sen börjar det riktiga arbetet :) mina häst skötare promenerar fram hästarna, joggar lite med de och rider fram de lite, sen hoppar jag upp :)

2014-07-26 @ 14:31:09
Postat av: Sofia :)

Finns allt för många som inte vet vad de gör på framridningen tyvärr.. Men det är bara att stå ut och försöka hålla sig till sitt eget och inte störas av andras okunskap..

2014-07-27 @ 13:03:03
URL: http://Coloza.blogg.se
Postat av: Emma

Fina bilder! :)

2014-07-28 @ 10:46:41
URL: http://toppponnyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback