Norrlandstripp dag #2

Publicerat 2014-07-18 kl. 15:49:34 av Isabel Håkansson
Hej på er! Äntligen kan jag nu skriva ett blogginlägg ifrån datorn, det var ettpar dar sen. Man blir så skrivsugen och taggad tycker jag, när man bloggar ifrån datan - bara jag? Iallafall, dag två är nu kommen och hälften av dan har redan gått, sad but true. Idag var första dan på åselemarknaden däremot, vilket var roligt! Var lite osmart och började med att åka karuseller, som snurrade dessutom.. så jag mådde SÅ illa & var tvungen att gå därifrån lika snabbt som jag kom ungefär. 
 
Ikväll ska alla ungdomar/barn åka ring bakom mormor och morfars båt, och sen sova över ute på deras ö i huset där ute, såå mysigt. Men innan vi ska göra det så står tacokväll på schemat ;) yeahyeah. Hästarna har det bra hemma i Sala, jag har det bra här och livet känns frestande just nu, gryyyym känsla i magen dagarna långa. Price the lord för sommar, släkt, semester och LIVET. 
 
Somsagt, för er som inte blir tilltalade av mina "här & nu updateringar" och lite halvdana inlägg - kika in här på måndagkväll, då är jag hemma ikväll. Alltså, lägg den 21 Juli på minnet. 
4 från idag ↑
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Wilma

Åh, men vilken jättegullig hund!
Sv: Åh, vad glad jag blir :D Tusen tack och detsamma!

2014-07-20 @ 10:24:31
URL: http://wilmafur.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback