Några gamla inlägg..

Publicerat 2014-07-11 kl. 15:18:00 av Isabel Håkansson
Har valt att "återpublicera" några inlägg jag är nöjd/kommer ihåg sådär extra. Ni ska få veta lite tankar kring inlägg som kanske varit rätt svåra för er att förstå. Tycker det känns ärligast så.
 
Det häääär inlägget känns så himla rosa & girly. Man blir glad när man ser det och det bara skriker TJEJ när man ser inlägget. Själva innehållet var inget speciellt, men utrstrålningen och tanken bakom inlägget.
 
Dethär inlägget innehåll en rubrik och 2 bilder. Vid närmare eftertanke så skrevs inlägget för bara 2 månader sen och det var en tuff period i mitt liv.. minst sagt. När jag publicerade inlägget så var jag påväg till en "tjejkväll" med bra kompisar, efter en hel dag och natt i tårar. Kom ihåg allt så väl.. hur jag dagen innan jag skrev detta inlägg hade mått så fruktansvärt bra och trott att livet var påväg mot nåt ljusare, men så fel jag hade haft. En smäll på käften var vad jag fick den kvällen, när samtalet kom och jag såg allt som nånsin hade betytt nåt rasa samman mitt framför ögonen på mig. Alltså, inget inlägg jag är nöjd över. Men ett inlägg jag kommer ihåg, alltför väl.
 
Dethär  inlägget, word up. Inlägget skrevs en såndär riktig funderar dag, ni vet.. dagar som inte är planerade & som går åt till att tänka, tänka och tänka lite till- det var en sån dag. Fick bra respons på inlägget och jag är nöjd över det, yes I am.
 
Tack bloggen, mig själv och er. Dethär inlägget är tillägnat åt ingen mindre än.. ma blog.
" Allt har förändrats but I still here, varje blogg har sin story & GASH vad bloggvärlden tillgett och komplitterat mig i livet - hur konstigt det än låter. "
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback