Mooot Leksand!

Publicerat 2014-07-29 kl. 09:52:21 av Isabel Håkansson
God morgon all of you! Hade en bra kväll igår ihop med grymma Millis och ser fram emot en bra dag idag med pappa & syrran. Hästarna fixades imorse och precis som jag misstänkte så hann vi inte med backträning, eller ridning överhuvudtaget idag.. så trist. Får se ifall mamma promenerar hästarna ikväll. Provridning är bokad på dendär ponnyn jag ev. ska börja rida på torsdag i alla fall, håll tummar & tår för mig! Vi kan kalla henne för "T" tillsvidare ;)
 
Anledningen till att jag vill börja rida en ponny vid sidan av S är helt och hållet för min utvecklingsskull. Det är ingenting hos Snobben som inte tillfredsställer mig, är helnöjd med min fina ponny! Det känns bara som om jag måste utveckla min ridning på andra hästar - och då, även om jag säkert kommer ha fullbokade scheman så känns det värt de. Jag älskar trots allt ridsporten och allt vad det innebär och jag VILL dethär.
 
Tänkte börja avrunda inlägget nu innan det blir alltför svamligt, bilen styr riktning emot Leksand nu i alla fall & jag känner på mig att det kommer bli en bra dag! Tidsinställda inlägg är skrivna och kameran är nerpackad. Ta vara på dagen, det uurfina vädret och sommaren. Puss
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback