Hissar & dissar

Publicerat 2014-07-17 kl. 12:53:00 av Isabel Håkansson

♥ Sommaren, hell yeah! Älskar sommaren och alla dess principer. Sena nätter, en massa hästar, sol, bad - sommaren är min favvo-årstid utan tvekan. Mer sommar åt folket!
 
♥ Folk som vågar stå upp för sig själva. För det mesta ser man folk som bara ställer sig tysta i ledet, inte säger ett ljud även fast man precis blivit djupt sårad av en annan människa. Trampar nån på dina tår, trampa dubbelt så hårt tillbaks!
 
♥ Målade naglar. Tycker det är så himla fint och ser så fräscht ut. Vita naglar tycker jag är jättefint, men annars är pastellfärger även dem en klar favorit ifrån min sida.
 
♥ Vitamin Well drycken, den är såå god. Älskar den!
 
 
 
♥ Den första dissen måste nog gå till windows live Movie maker, som hela tiden hakar upp sig och dödar kvalitén på videos. Tänkte försöka knåpa ihop en ridfilm åt er snart.. när jag fått ordning på redigerings programet.
 
♥ Att tjejer STÄNDIGT ska se ner på varann. Jag menar, vi tjejer borde väl istället för att bara se ner på varann - stötta varandra? Förstår inte hetsen kring att det ska bitchblickas hit och bråkas dit, så himla trist.. och omoget.
 
♥ Min otroliga svacka i ridningen just nu. Efter Snobbens "skada" under vinterhalvåret, när jag inte red på flera månader så tappade jag otroligt mycket. Både min sits försämrades och jag tappade min ridning på just Snobben väldigt mycket. Jättetråkigt är det, verkligen. Men såfort jag kommer hem ifrån Norrland så har jag lovat mig själv att ta tag i allt igen.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback