En kväll i Laggarbo

Publicerat 2014-07-07 kl. 00:34:05 av Isabel Håkansson
Hej & förlåååt för den urusla updateringen som varit idag. Hade knåpat ihop och planerat inlägg som skulle komma upp på jämna mellanrum under dagen, men nej. Dagen gick i ett och tiden rann iväg helt enkelt, förlåt för det. Imorgon blir det grym, grym, grym update - räkna med det! Iallafall, ingen häst motionerades idag pga värmen & Snobbens hovar som fortfarande var ömma.. om dem är bättre imorgon så blir det ett jogging-pass i paddocken, och Philip ska tömköras. 
 
Kom ut till Pernilla tillsammans med Madde runt 6, badade i hennes pool i nån timme och sen började vi sätta upp tältet eftersom det var tänkt att vi alla tre skulle tälta i natt. Det gick rätt fort med tältet och så, det kom upp och blev rätt ihopsatt om man säger så hehe ;) Typ kvart över 9 fick vi för oss att cykla in till Ica för att köpa jordgubbar (Ica stänger klockan 22 för att tillägga), så vi fick cykla snabbt som tusan in till stan. 
 
Påvägen in till stan så hoppade min kedja ur cykeln så jag FLÖG fram och gjorde illa mig, ballerina skorna flög åt helskotta och styret blev snett, lyckat njaaaa.. Vi kom fram till Ica iallafall i sista sekund innan dem stängde, och tror ni inte att jordgubbarna var slut då eller? JO. Så himla typiskt och irriterande haha.. aja, shit happends. Godnatt på er, sovgott ♥
 Right now
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback