Blev visst med moppe igår

Publicerat 2014-07-11 kl. 10:40:58 av Isabel Håkansson
Jag & pappa gick in på en affär och köpte en moppe till mig lite sisådär halv spontant igår förmiddag. Den är sååå snygg, inte för att jag vet hur idealet för en snygg moppe ser ut, men ändå ;) I mina ögon är den snygg. Är så glad att jag har mina föräldrar och att jag har just dem föräldrarna som jag har. Världen är orättvis och jag är så oerhört tacksam över min familj och min släkt, som förövrigt är helt underbar ♥
 
Idag har jag haft en riktig kick-ass morgon, gick upp halv 10 och sen dess har jag gått ut med hundarna, ätit frukost och gjort 65 squats, yeahyeah. Har verkligen vänt på dygnet helt och hållet nu.. sitter uppe tills klockan är närmare halv 3 på natten och sover lååångt in på dagarna, med undantag för idag. Är förövrigt taggad på ännu en ny dag och hoppas på att den blir bra, såklart.
 
Ska upp till stallet lite senare och motionera hästar, red Snobben igår och han var pigg, stel och glad! Ibland är det jobbigt med en stel häst som inte klarar av att stå mer än 2-3 dar.. utan att bli stel som en pinne. Ska rida igenom honom ordentligt idag tänkte jag, igår flyttade jag honom mest undan för skänkeln och böjde igenom honom för att få loss honom i sidorna i skritt. Mår så sjukt bra och jag ääälskar vad sommar & sol gör för välmåendet.
 
Ha en sjukt bra dag och ta vara på den, puss
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Pappa

Jag är så glad över er mina två underbara döttrar innerligen tacksam att ni finns . Älskar er över allt annat på denna jord.

Svar: älskar dig <3
isabelhakansson.blogg.se

2014-07-11 @ 16:03:40
URL: http://www.aj-express.nu
Postat av: The Revolt

hahaha va gullig kommentaren ovan var x'D

2014-07-12 @ 12:36:38
URL: http://TheRevolt.blogg.se
Postat av: Jenny

vart har du köpt mjukisarna så snygga :D

2014-07-12 @ 12:40:27
URL: http://itsmystory.webblogg.se
Postat av: JuliaJ

Går du ut och går med honom de dagar han står? Sådant kan motverka stelheten :)

Svar: Självklart! Dock hjälper det inte jättemycket.. Snobben behöver böjas igenom och bli ordentligt lösgjord och masserad. Sen långa av & fram skrittningar, då är han mjuk!
isabelhakansson.blogg.se

2014-07-12 @ 13:00:43
URL: http://juliaj.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback