Att älska nån så mycket

Publicerat 2014-07-04 kl. 14:39:00 av Isabel Håkansson
Har du nånsin känt den känslan, att det smärtar i kroppen samtidigt som man fylls av glädje & energi när man hör nåns namn?
 
Har du nånsin inte velat lämna den, den som får dig att se ljus i den mörka tunneln?
 
Har du nånsin gråtit utav bara tanken utan den i ditt liv?
 
Har du nånsin träffat någon som gjort ditt liv till så mycket bättre, dig till en mycket starkare person och spridit glädje i ditt liv.. utan att nånsin ha sagt ett ord?
 
Har du nånsin spenderat varje dag, år efter år, med en och samma varelse - men aldrig fått nog?
 
Har du känt så som jag gör för S, så har du fått känna på ren jävla kärlek. Grattis. Folk säger så mycket, "jag älskar dig" är ett ord man slänger ur sig till nån man bara känt i ett par få månader, "jag finns alltid för dig, när som helst på dygnet", händer det alltför ofta att man skriver, till mig med. Men ändå så har jag somnat med tårar forsandes nerför kinderna, med en smärta i kroppen som bara river & värker. Inte fan har nån suttit och tröstat mig, torkat mina tårar, sagt att livet går vidare och klappat mig på axeln.
 
Men S, han står där han står. Några minuter ifrån mitt hus och kommer i full galopp när man ropar hans namn, han finns alltid, alltid, alltid där. En ÄKTA vän, som är värd det bästa av det absolut bästa i världen. Jag är så glad har jag har och har fått möjligheten att få ha en alldeles egen häst. För det är så mycket mer än bara en "häst", det ligger så mycket bakom allting som ingen nånsin kommer att förstå, eller nånsin kommer vilja förstå.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback