Utrustning, yum.

Publicerat 2014-12-25 kl. 15:45:52 av Isabel Håkansson
 
Riktigt rolig fråga för en utrustnings-älskare som mig. Hästsaker är så himla snygga, men såå dyra. Tyvärr. Men fick jag gå loss på vilken utrustning jag ville, just nu, så skulle det vara detta ↓
 
Kingslandväst. Har alltid velat ha en sån väst, men har aldrig köpt eller ens frågat mina föräldrar om västen. Priset är saftigt men västen är fortfarande GALET snygg. Hade den kostat sisådär 1000 kronor mindre så hade den varit min för längesen.
 
Kinslandpannband. Jag har en mössa ifrån kingsland redan, den kostar princip lika mycket som pannabandet på bilden - omkring 600-700kr. Priset är om ni frågar mig helt crazy, jag menar.. ETT pannband för 600-700 kronor? Är pannbandet gjord i guld eller något? 
 
Iceviber. Hur bra skulle inte detta vara emot Snobbens ben, liksom? 
 
2 pannband, ett ifrån ps of sweden och ett ifrån Gold Medal. Pannbanden skulle klä Snobben helt perfekt, han passar i vita/silvriga/guldiga pannband. Min prins! 
 
Hjälm ifrån John Whitaker. Jag har redan min drömhjälm, en samshield med swarowski kristaller, MEN John Whitaker hjälmen skulle sitta så sjukt bra på mitt huvud under dressyrpass och/eller på framtida dressyrstarter.. *dröm. 
 
Spooksjacka. Hur sjukt snygg är den inte, egentligen? GALEN. 
 
Soft up pro - beige. Jag har redan ettpar soft up pro's, men det skulle aldrig skada med ettpar till i en annan färg.. eller? ;) 
 
Verdus benskydd. Har allltid tyckt & kommer alltid att känna en enorm kärlek till dessa skydden, no matter what. Har enda sen jag gick på ridskolan dregglat över dessa skydd, så himla snygga!
 
Rambo skritt-täcke. Inget dyrt täcke egentligen, men nånting som jag aldrig tagit tummen ur och köpt.. tråkigt nog. Snobben har ju ett vanlig fleece-täcke ifrån rambo (samma färg som skritt-täcket på bilden) och han bär upp det såå fint. 

Vad skulle ni köpa om ni fick gå loss på vilken utrustning ni ville om ni hade gränslöst med pengar? 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse och tinkerhästen Clooney ・゚♥ ✞

Fyfan om man hade gränslöst med pengar hade man nog haft ganska mycket saker nu ;) hade köpt ett micklemträns, en spansk sadel, en westernsadel och en vanlig engelsk typ dressyrsadel ;) en bomlös kanske också! kul att variera ;)

Svar: Åh westernsadel skulle jag också vilja ha! Det verkar så mysigt att bara kunna variera sig, ena dagen hoppryttare och andra dan westernryttare liksom :D
isabelhakansson.blogg.se

2014-12-25 @ 21:19:48
URL: http://neapocalypse.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback