Stalltjej ut i fingertopparna..

Publicerat 2014-12-19 kl. 21:42:56 av Isabel Håkansson
Innan jag åkte till stallet idag så berättade mamma att veterinären varit ute och vaccinerat hästarna imorse, huh - tack för den informationen liksom.. haha. Så eftersom dem vaccinerades idag så fick dem vila, men pysslas om ordentligt ändå såklart. Båda ponnysarna fick sig en dusch och en redig omgång med alla borstar som man kan tänkas hitta i min ryktväska. Jag gick även igenom Snobben med liniment samt masserade honom, han slickade sig runt munnen, gäspade och visade på alla möjliga vis att han tyckte det var uuurmysigt och skönt. Gosen. 
 
Efter att jag var klar med mina egna ponnys så tog jag ut Pepsi i stallgången och borstade honom också. Han är SÅ mysig, fluffig och stor. Hans mule är princip lika stort som mitt ansikte och hans hovar är större än mitt huvud gånger 2, typ. Men han är världens snällaste, for real. Skulle inte göra en fluga förnär. Avslutade med att ge honom lite godis innan jag släppte in honom i boxen igen. 
 
När jag var klar med Pepsi så tog jag ut min sadel + hopp-plattan och smörjde rent det, fettade in stigläder och pysslade med det i över en halvtimme. Jag tycker att det är sååå mysigt att stå med radion på i stallet & höra hästarna tugga hö i bakgrunden medans jag själv smörjer utrustning eller annat. Mys, mys, mys - det beskriver min stallkväll. 
Ett lite för överredigerat collage, but I totally love it. Stallet, mitt andra hem och min trygghet i livet. Vad vore jag utan det, egentligen? 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Jonna

Om du fick gå loss i utrustnings världen utan budjet men Max 10 saker vad skulle du köpa?

Svar: Kommer inlägg om det 👍
isabelhakansson.blogg.se

2014-12-19 @ 23:04:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback