Sa nån mellandagsrea?

Publicerat 2014-12-26 kl. 18:08:04 av Isabel Håkansson
Nu är jag såå trött i benen, huvudet och fötterna framför allt. Jag har varit vaken sen klockan 8 imorse och har sprungit runt hela västerås (känns det som) med en massa kassar och det var ISKALLT ute. Men, vet ni? Dagen har varit helt underbar, trots allt. Jag umgicks med Sandra och saknade Märta, skrattade och shoppade massor. Nu har jag princip inhandlat allt nödvändigt, tror jag..? Det brukar ju dyka upp nya nödvändigheter varje dag, hehe. Imorgon kommer det upp lite bilder på vad jag köpte idag, grymt nöjd är jag! 
 
Stallet står näst på listan. Jag har tänkt trimma Snobben i 30-35 minuter i paddocken över lite bommar för variationensskull. Massa galoppjobb och skritt, då det är dem gångarterna Snobben behöver ridas igenom som allra mest i. Traven har jag kämpat med så otroligt länge, så nu är han ÄNTLIGEN loss där. Meeen när jag lägger så stor vikt i att få igenom Snobben i traven så halkar vi istället efter i dem andra gångarterna, alltid ska det vara något. Haha. 
 
Kameran är nerpackad och jag har satt på mig dem varmaste kläderna man kan tänkas hitta. Jag hatar att frysa och tänker därför inte utsätta mig för det, punkt & slut. Innan jag säger hejdå för den här gången så vill jag passa på att säga förlåt för den tråkiga uppdateringen idag, jag är tillbaka ordentligt imorgon igen! 
Sandra & Märta idag ♥↑
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback