Nu är det gjort!

Publicerat 2014-12-11 kl. 19:56:58 av Isabel Håkansson
Det sista provet, det här året, är nu skrivet och inlämnat. FAN, vad skönt rent ut sagt. Jag hade en halvbra magkänsla när jag lämnade in spanskaprovet men hade en desto bättre magkänsla efter fysikprovet, vilket glädjer mig då min mentor sa att jag hade chans att höja mig i fysik om provet gick bra, woho! Efter skolan gick jag och syrran, för att fira lite, och köpte jättemycket godis och dricka. Vardagslyx, vardagslyx.. 
 
När jag kom hem städade jag kaninburarna, åt middag och badade en lång stund, så himla mysig eftermiddag verkligen! Och under tiden jag låg i badet så fick jag dessutom ett sms utav Sanna som skrev att hon och Snobben varit ute och galopp-tränat, hehe. Snobben är ju så himla krävande och man måste verkligen driva på honom samtidigt som man håller in honom för att han verkligen ska sätta under sig & jobba ordentligt, man är död efteråt rent ut sagt. Sen att han är stark som en oxe på det också, hm.. ;) 
 
Nu ska jag, som en avrundning på den här dan, hem till en utav mina absolut bästa kompisar och avslutade dagen hos henne. Imorgon har vi lucia-uppvisning och sedan är det HELG, som jag längtat. Den här helgen blir något helt utöver det vanliga, eller egentligen inte.. Kan säga att det princip bara är hästar, hästar, hästar, hästar hela helgen igenom - hur härligt?! Underbart om ni frågar mig! 
"Fyfasiken för idag säger jag bara" HAHA.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback