Med kvittot i hand och världens största leénde..

Publicerat 2014-12-10 kl. 22:05:40 av Isabel Håkansson
Med kvittot i hand och världens största leénde så lämnade jag ridbanan idag. Snobben var skummig runt munnen, trött men otroligt nöjd, frustade säkert 10 gånger under dem få metrarna mellan ridbanan och stallet. Snobben är svår och inte lätt att jobba med, vartannat pass går inte alls som vi tänkt oss och han är en humörponny utan dess like. Men nu börjar vi finna en balans och JÄKLAR vad fin han var idag. Som att skära i smör. Påriktigt. Jag red med en lös snodd i 30 minuter och han gick som en klocka, lyhörd, pigg och stadig i formen. När man väl får till det så är han otroligt rolig att rida, som en dröm på fyra ben. Min älskling ♥
 
Philip kördes idag av ett par tjejer och ska köras imorgon med, han älskar ju att få springa framför vagnen så jag vet minsann en liten shettis som står i stallet och är jätteglad just nu, hihi. Hur som helst, jag kom hem för ungefär 1 timme sen och har sen dess  bara pluggat, pluggat, pluggat. Jag skippar PH ikväll för att istället ta mig en snabbdusch och städa rummet, det behövs om nåt. Imorgon gör jag mina två sista prov för det här året, jag är sååå taggad på att få det överstökat.. men samtidigt nervös inför slutresultaten, såklart. 
 
Nu - ta fram ett par mysiga kläder att kunna hoppa i efter att jag duschat, mys. Godnatt allihopa och sov gott, tack för att ni kollar in här varje dag, det betyder såå mycket för mig!
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Emelie Sturk

Gud vad kul med ett bra ridpass! Älskar när det går riiktigt bra! :)

Svar: Jadu! Du är inte ensam ;)
isabelhakansson.blogg.se

2014-12-10 @ 22:19:48
URL: http://kombiryttarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback