Magsjuka..

Publicerat 2014-12-05 kl. 08:34:24 av Isabel Håkansson
Som rubriken lyder - jag är, eller snarare, har varit, magsjuk. Det började i förrgår när jag precis kommit hem ifrån ridpasset i ridhuset som jag och Snobben varit på, som förövrigt gick jättebra! Jag hade så ont i magen att jag knappt kunde stå upp, och jag stressade på som en tok i stallet för att få allt klart så att jag kunde åka hem. Jag trodde det berodde på att jag inte hade ätit mat på alltför många timmar, men sååå fel jag hade. Mamma stekte en hamburgare till mig och jag ville princip bara spy när jag tittade på den, haha. 
 
Jag kan säga att hela den kvällen, natten och morgonen därpå (igår) så har jag inte gjort annat än att.. ja, ni fattar.. spytt. Det var riktigt längesen jag mådde så dåligt, faktiskt. Usch & fy! Idag mår jag ganska bra men valde ändå att stanna hemma ifrån skolan eftersom magsjukan smittar i 48 timmar efter att man blivit frisk. Såå, det känns schysstast mot mina kompisar att jag stannar hemma hehe ;) 
 
Så det är alltså min anledning till varför bloggen inte updaterats, jag har varit magsjuk och inte haft nån som helst lust med att sitta vid datorn eller överhuvudtaget göra annat än att ligga i soffan och se på serier. Hoppas iallafall att ni mår bra, jag återkommer senare med en liten utvärdering på hur ridpasset i förrgår gick! Puss ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback