Lördagsmornar.. love.

Publicerat 2014-12-27 kl. 10:44:24 av Isabel Håkansson
Godmorgon ♥ Hur mår ni, idag? Själv mår jag toppenbra! Solen lyser, det är lov, hästarna mår bra, jag har grymma kompisar kring mig, jag flyttar om nån vecka, jag har världens bästa föräldrar och livet känns GRYMT. Det är sånahär perioder i livet man verkligen ska ta vara på, för man vet aldrig vad som väntar bakom hörnet, right? Och även om det känns hemskt att veta, så tycker jag livet är ballt ändå.. jag menar, det blir ju vad man gör det till. 
 
Anyways, den här morgonen har varit min första sovmorgon det här lovet. Skönt eller vad? Jag vaknade halv 10 och låg och drog mig tills nu, gossade med hundarna, läste bloggar och lyssnade på lugn musik. Idag är jag stall-ledig och tänkte därför ägna den här dan åt att packa inne på mitt rum, blogga och bara ta det allmänt lugnt. Sen ikväll åker jag nog hem till en kompis och sover där, hoppas på det iallafall! 
 
Hihi, vet ni vad jag ska gå ut och göra nu? Fota alla saker jag köpte igår, prova lite utav kläderna och testa allt smink - såå kul! Och nej, jag testade inget utav klädesplaggen jag köpte igår utan körde helt och hållet på magkänslan och att dem ska passa.. wish me luck! 
"Positive things happen to positive people"
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback