Details

Publicerat 2014-12-10 kl. 07:01:00 av Isabel Håkansson
 Detaljer ifrån igår, KOLLA höpåsarna? Jag menar, hur söta är dem inte då? 
 
Godmorgon & hej på er, det var alldeles för längesen vi hördes av nu tycker jag! Idag är det onsdag och vi är nu uppe i mitten på den här veckan, yey. Jag gillar onsdagar på så sätt att vi både slutar tidigt och har hyfsade lektioner, men idag är planen lite annorlunda och förändrad. Jag slutar fortfarande klockan 2 i skolan, men jag måste stanna kvar i en timme eftersom det är luciaträning vid klockan 3, suck. Jag ser fram emot luciaträningen, men är mindre tagg på att behöva vänta kvar i skolan.. jag hade hellre skippat nån lektion och tränat då istället ;)
 
Igår hann jag och mamma inte in på granngården som planerat, så det fick bli skritt igår igen. Dock så satt jag på den här gången för att åtminstone kunna jobba Snobben litegrann, men det var så otroligt halt att vi fick gå i dikena vissa gånger. Vilken jäkla syn för grannarna liksom, där kommer två tjejer på sina små ponnysar i ett varsitt dike, haha.. Men det gick bra iallafall och hästarna var lika glada för det, som tur var! Jag är tacksam för att vi har så lättsamma hästar som går med på det mesta nu för tiden. 
 
Idag iallafall efter skolan och efter min luciaträning så ska vi in och köpa broddar till båda hästarna. Dock vet jag inte hur mycket skillnad det kommer bli ridmässigt eftersom jag nog ändå kommer att behöva hålla mig till endast skritt. Underlaget överallt är benhårt och jag vägrar att rida hela pass på stenhårt, knögligt underlag. Notera vägrar. Kalla mig kinkig, men Snobben är min one and only och han ska alltid ha det bästa av det allra bästa, så de så!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback