Isgata utan broddar..

Publicerat 2014-12-08 kl. 20:41:00 av Isabel Håkansson
Hej goingar ♥ Jag har tänkt på en sak faktiskt, mina inlägg startar alltid likadant med att jag skriver "Hej goingar" eller nånting sådär halvgulligt efter "Hej", haha. Men allting som gör ens blogg unik är bra, så jag tänker fortsätta med det! Hur som helst (det skriver jag alldeles för ofta), jag kom precis hem ifrån stallet & har inte ens hunnit hoppa in i duschen än. Hästarna fick sig en promenad idag eftersom det var isgata utomhus och ingen utav dem har broddar än. Jag måste åka och köpa det imorgon!
 
Vi gick nån kilometer upp till en backe som vi traskade upp och ner för ettpar gånger innan vi vände och gick hem igen. Snobben frustade och verkade allmänt nöjd med tillvaron, för att inte tala om Philip som trippade omkring med spetsade öron hela promenaden. Efter promenaden så linimenterade jag in bogparti och ben på Snobben samt gav hästarna en varsinn godis, vilket jag gör efter varje promenad/ridpass. Jag tycker det är så viktigt, dem här små detaljerna i stallet som att halma på extra fluffigt, krama hästen en extra gång efter ridpasset eller varför inte slå till med en snygg outfit även om du bara ska ut och lunka i skogen. Det gör så mycket!
Herregud, vad jag trivs med att ha häst egentligen. Jag låg uppe och tänkte på det länge igår, hur det bara "är en vanlig grej i mitt liv" numera. Jag vaknar, går till skolan och åker hem till stallet, det är inget märkvärdigt liksom. Men när jag tänker efter, fyf*n vad tacksam jag är över den möjligheten. Min största dröm var alltid att få ha en egen häst, det kunde vara ett långhårigt gotlandsruss eller en stor, ståtlig frieser- jag ville bara ha en häst. Och nu när jag har det och har haft det i flera år så förstår jag nog inte ens själv vilken ära jag har, att få stå som ägare på en alldeles egen häst ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback