"Hejdå Snobben, ses nästa år"

Publicerat 2014-12-31 kl. 16:59:00 av Isabel Håkansson
Imorse gick jag som sagt upp vid halv 7 bläcket för att hinna med stallet innan man skulle börja avlösa dem första fyverkerierna för idag. Med tanke på att jag var i stallet så tidigt så hjälpte jag även till med utsläppet av alla hästar, inte mig emot dock då jag älskar alla hästarna som står i stallet. Så charmiga och braiga personligheter, allihopa! Snobben och Philip var morgontrötta like always, mina tröttmössor.. 
 
Longeringspasset med Snobben idag var jätteroligt, faktiskt! Jag brukar starta varje longeringspass (efter att jag skrittat fram, såklart) med att jag släpper ut Snobben på lång lina och låter honom trava på i valfritt tempo för att han ska få bli lite varm. Dock gick det inte jättebra och Snobben ville bara galoppera heeela tiden, så jag lät honom göra det till han saktade av självmant och kände sig nöjd. Det blev en hel del bocksprång och bus, men det är bara superroligt att se Snobben så lycklig som han var idag! 
 
När han var uppvärmd så satte jag på honom en lös-snodd och lät honom gå i en något lägre, djupare form. När jag låter Snobben arbeta med snodden så har jag den alltid så lös som möjligt, just för att Snobben ska få chansen att hitta en egen, bekväm form och ta stöd på bettet själv. Han frustade och var sååå nöjd efter passet, min prins. Det kändes lite konstigt kan jag erkänna, att säga meningen - "Hejdå Snobben, vi ses nästa år" ;) 
1,5 år sen snart. Tiden flyger! 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback