Gissa vart jag ska bege mig?

Publicerat 2014-12-31 kl. 07:30:00 av Isabel Håkansson
.. TILL STALLET! Klockan är 07:30 på morgonen och jag vill hinna motionera min lilla ponny och borsta Philip i lugn och ro innan folk börjar smälla raketer. Stallet ligger ju -vilket ni kanske redan vet- mitt ute på landet och här roar sig folk med att börja smälla raketer redan på förmiddan, dem orkar inte vänta.. ni vet ;) Så jag har varit smart och ställt klockan tidigt idag! Jag älskar ju stallmornar och tycker det är supermysigt att få pussa på ponnypojkarna i hagen, mocka boxarna medans solen går upp utanför stallfönstret och slänga åt alla hästarna lite lunch innan jag går hem, så det är ju inte mig emot direkt.
 
Idag ska Snobben longeras, som sagt. Jag tänkte ta ett pass på 30-35 minuter och låta honom jobba med lösa inspänningar i främst galopp, då det veeerkligen behövs just nu. Efter longeringspasset så ska jag även passa på att gå igenom hela Snobben och grundvisitera, massera och stretcha vilket jag brukar göra med jämna mellanrum. På så sätt får jag stenkoll på att allt står rätt till med honom samtidigt som Snobben får alla sina stela partier masserade och insmorda med bra liniment - viktigt. 
 
Philip får vila idag och istället bara bli ompysslad. En tjej i stallet red ut honom igår tillsammans med Pepsi och en annan tjej, dem utforskade lite ridvägar och red i över 1,5 timme, så det blev en rejäl runda för lillen! Dock är det bara bra att han får komma ut och ridas lite nu när syrran är bortrest, han är ju ett energiknippe ifrån början och när han får vila blir han ju som ett litet krutpaket. Lilla älsklings-Philip! 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback