Ett prov hit och ett prov dit

Publicerat 2014-12-10 kl. 17:23:08 av Isabel Håkansson
Herregud, vad mycket prov vi har i skolan just nu. Man hinner ingenting och måste spendera varje ledig sekund med nyllet i läxböckerna liksom. Unfair. Skulle jag få införa en ny skollag så skulle det vara att man gör vad man behöver i skolan och få vara LEDIG hemma. Imorgon dock så skriver jag mina två sista prov för den här terminen, vilket känns så, så otroligt bra. Jag är så skol-och pluggtrött just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen, min kropp skriker efter loooov. 

Nånting bra idag som har hänt iallafall var att jag fick godkänt på kemiprovet och lite till, samt att det kändes relativt bra idag när jag gjorde mina spanskaprov. Och en till sak, det är plusgrader ute! Vet ni vad det betyder? Ingen is = jag och Snobben kan både trava och galoppera ute, tummen upp på det, JA! Snobben behöver verkligen få röra på sig litegrann, så idag ska jag ta tillfälle i akt och galoppera av busen lite. Wish me luck! 
 
Ikväll när jag kommer hem så ska jag för det första duscha, sedan städa rummet och sen kommer bloggen att prioriteras som nummer 1. Jag har aldrig tid längre, för att bara sitta ner timme efter timme och skriva, fota och redigera. Det suger verkligen, för att det är och har länge varit en del av mig och legat i min vardagsrutin, liksom. Men som sagt, ikväll ska jag verkligen försöka få lite tid över. Vi hörs då, eller hur? ♥
Dagens facelook ↑
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback