Ett avstämmarpass, check √

Publicerat 2014-12-22 kl. 19:45:03 av Isabel Håkansson
Galet fina ponny, jag kan stirra mig blind! 

Som ni ser på bilden ovan, så lindade jag Snobben på alla 4 ben idag och satte på honom ett matchande schabrak med orange passpoal - bara för att jag kände att jag ville lyxa till det lite. Sen gjorde jag det också litegrann för att det skulle kännas åtsminstone liiite bättre att rida på en halvhård ridbana.. Hur som helst, idag körde jag ett riktigt avstämmarpass och checkade av gas, broms och dagsformen i allmänhet. 
 
Snobben var sjuuukt pigg idag, okoncentrerad och minsta lilla ljud fick honom att bränna iväg i en jäkla fart. Men det är minst sagt förståerligt med tanke på hur pass lugnt han får gå nu pågrund av underlaget, så jag lät honom springa sina små sträckor tills han saktade av själv, klappade om honom på halsen och lät passet fortsätta därefter. Ingen bigdeal at all, liksom. Jag satte på snodden och red med den på lösaste bara för att ha nåt form av grundligt stöd efter att jag travat fram honom, vilket gick jättebra. 
 
I skritten och traven är han helt okej lösgjord, galoppen är lagd lite åt sidan nu då jag helt enkelt inte har möjlighet att kunna galoppera nånstans.. Antingen är det blank is eller stenhårt, knögligt och gropigt. Mamma har inte heller möjlighet att köra mig till ridhus nu med tanke på att flytten är i full gång, vilket SUGER. Men jag kämpar på ute i kylan, allt jobb kommer trotsallt löna sig i slutändan, det är jag helt säker på. 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Erica

sjukt snyggt med orange!! :)

Missa inte tävlingen på min blogg, var med om att vinna ett handgjort pannband :)

2014-12-23 @ 00:34:31
URL: http://eeckisdonna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback