En stallmorgon

Publicerat 2014-12-23 kl. 10:21:00 av Isabel Håkansson
Imorse väckte mamma mig vid 8 på morgonen (!!!), dock var jag uppe på en sekund och hoppade i stallkläderna för att kunna få skjuts till stallet, hehe. När jag kom fram till stallet iallafall så hade alla hästarna precis fått gå ut, så jag satte igång att mocka på en gång. Jag fyllde på en extra kärra med halm åt båda hästarna så nu är det superfluffigt och mysigt inne i deras boxar, det är dem värda ♥
 
När stallet var fixat och jag hade skrubbat vattenhinkarna, packat hö och sopat så gick jag ut till hagen för att hälsa på dem små ponnypojkarna. Tror ni inte att det första jag ser är Snobben som kommer galopperandes upp för den lilla kullen i hagen med Philip tätt bakom? JO. Jag blir så varm i hjärtat av dem, på riktigt. Vi satt och gosade i 15-20 minuter, bara vi tre. Samtidigt som jag känner hur jag stormtrivs när jag är kring dem så känner jag även en enorm stolthet. Om inte minst över Snobben som har blivit så otroligt lugn och harmonisk, säker i sig själv och vågar ta plats. Han har hittat sin plats i livet & jag är så stolt över honom för det. 
 
Mina hästar, mina allt. Ärligttalat så vet jag inte vad jag hade gjort utan dem i mitt liv. Lycka, glädje, tillit och harmoni - så beskriver jag vårt vänskapsband till varandra. LOVE.
Haha, den nedersta bilden är inte vacker nånstans.. Meeen, jag bjuder på den. För där ser ni både Philip, mig och Snobben i en och samma bild denna morgonen. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback