En dålig start på veckan, buhu.

Publicerat 2014-12-08 kl. 09:27:33 av Isabel Håkansson
Godmorgon underbaringar ♥ Hoppas ni har haft en bra kick-ass morgon, sovit gott och är redo för en ny vecka! Veckorna såhär innan jul är intensiva, men nu är det inte långt kvar.. kämpa & håll ut! Själv började inte min morgon sådär jättebra, nämligen med en massa magont. Inatt vaknade jag ett x-antal gånger av att det gjorde så förbannat ont att ligga på sidan. Sen känner jag fortfarande den där ständiga yrseln och illamåendet, vilket suger. Jag vill bara återgå till det normala, hetsiga men ack så underbara vardagslivet, NU.
 
Hur som helst, jag ska nu på morgonkvisten försöka göra lite nytta hemifrån genom att skicka in en inlämningsuppgift, plugga lite fysik och lite spanska-glosor. Så det ska jag börja sätta fart med så fort jag skrivit klart det här inlägget, hihi. Med tanke på hur jag mår nu och att jag verkligen måste bli frisk så får Snobbens motion bli efter hur jag mår senare i eftermiddag.
 
TACK för att ni läsare håller ut och fortsätter kolla bloggen med jämna mellanrum trots att uppdateringen både är dålig och ointressant för tillfället. Jag kommer att gottgöra er, jag lovar. Nu - ta ett djupdyk i fysikboken, puss.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Michelle Petersson

Åh vad jobbigt, KRYA PÅ DEJ! <3

Kram

Svar: Tack så mycket <3
isabelhakansson.blogg.se

2014-12-08 @ 18:42:59
URL: http://michellepetersson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback