3 vilodagar senare..

Publicerat 2014-12-07 kl. 18:36:00 av Isabel Håkansson
.. så vips - är jag i stallet igen, uppe på Snobbens trygga rygg! LOVE ♥ Idag körde vi bara ett avstämmarpass i paddocken barbacka. Till en början så gick det jättedåligt, alltså verkligen jättedåligt.. Snobben bara sprang med huvudet uppe i luften och var allmänt Snobbig, haha. Men det höll inte på länge, för jag bestämde mig att det bannemig skulle gå bra och gissa vad? Då vände det och gick superduperbra istället! 
 
Jag hade lite ont i magen när jag red, så jag fokuserade på att ha en ganska långsam och kort trav men ändå med en massa power i så att han fick in bakbenen ordentligt under sig. Stort + får han för hans grymma galopp, som faktiskt blivit riktigt bra på senaste tiden. Vi tränade mycket på volten idag, främst för att han inte skulle få chansen att springa iväg, men också för att det faktiskt är grymt bra träning och väldigt jobbigt om ni frågar Snobben ;) 
 
Efter några varv på volten i galopp så var jag heeelt död i ben, mage och min kropp i allmänhet, så jag fick helt enkelt lov att avsluta honom efter det. Jag är så otroligt svag efter magsjukan, den tog verkligen kål på mig. På riktigt. Hela tiden inbillar jag mig att jag mår illa, har ont i magen och inte ska äta mer än en liten, minimal mängd. Igår drack jag en drick-yoghurt och åt en ostfralla och idag har jag ätit en halv happy-meal och mcflurry, på hela dagen.. och jag är proppmätt. Nu känner jag att jag gled ifrån ämnet lite, men Snobben var iallafall dunderfin idag! Stor guldstjärna till min fina prins.
↑ Snobben ikväll ↑
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback