2015, I'm so ready for u

Publicerat 2014-12-11 kl. 14:30:00 av Isabel Håkansson
2015, herregud alltså. Min magkänsla säger att det året kommer bli heeelt freakin amazing. Jag flyttar första veckan i januari och bara det kommer bli så otroligt, otroligt skönt. Jag menar, ÄNTLIGEN får jag lämna allt gammalt bakom mig. Familjen och hur det en gång varit, jag är redo att "start over" och börja om mitt liv. På riktigt. Vi kommer inte länge att ha katter, kaniner och ett halvt zoo hemma hos oss när vi flyttar (haha) och ja, det kommer kännas konstigt. Men också skönt, faktiskt. Jag har alltid fullt schema och det känns som att jag kommer få mer tid åt mig själv när vi gör oss av med en del djur. Förstå mig rätt, jag älskar alla mina djur från djupet av mitt hjärta, men det är för mycket nu för tiden & tiden räcker inte till åt allt. Sad but true. 
 
Jag vill bli en bättre människa, växa i mig själv och känna mig trygg i exakt allt jag gör. Inte hyscha ner mig själv utan istället verkligen våga säga mer vad jag tycker och tänker, tro på mig själv och alltid lita på min egna magkänsla. DET är, för mig, ett viktigt mål inför 2015. Sen också, självklart.. välja alla mina kompisar med omsorg. Jag ska inte umgås med människor som "är roliga, just för stunden" men bakom ryggen tar första bästa chans att snacka skit. Jag menar, kom igen - 2015? Ska vi fortfarande dras med skitsnackare och spilla tid på dem? NAH. 
 
Det kommer att komma ett inlägg med fler mål inför 2015 i ett punktlista inom dem närmsta veckorna. Jag behöver bara lite mer tid att tänka igenom allihopa en extra gång, hihi ;) Hur känner ni inför 2015? 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Julia Axelsson

Jag är precis som du, helt galet freaking taggad på 2015!! Känns som om det här kommer bli ett år fyllt av uppfyllda mål och drömmar, även händelser jag längtat så för.
Är i vilket fall som helst galet laddad :D

2014-12-12 @ 16:30:01
URL: http://julialinneaaxelsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback