Well, hello ♡

Publicerat 2014-08-05 kl. 12:19:00 av Isabel Håkansson
Vaknade upp imorse och möttes utav en artikel som skrev att en man hittats sönderbränd pga skogsbranden som pågår i b.la Sala, just nu. Branden har hållit igång i flera dagar och beräknas inte vara släckt förrän om över 1 månad om det inte regnar innan dess.. Det jobbar över 100 brandmän, poliser och det flyger omkring ett flertal helikoptrar som släpper vattenbomber, men elden är utom kontroll. Lider med folk som förlorat deras hem och lider med brandmännen som jobbar dygnet runt med denna svårsläckta eld. Det är så hemskt..
 
Godmorgon till er iallafall ♥ Hoppas ni sovit gott och att ni har det fint väder där ni är just nu. Utanför mitt fönster så är himlen täckt av rök och det luktar bränt utomhus. Med andra ord så blir det en lugn inne-dag idag.. Sov ju i nya huset inatt vilket var väldigt mysigt påtal om nåt helt annat! Trivs jättebra där redan och tror att det kommer bli super att bo där varannan vecka ihop med papi.
 
Hästarnas motion för dagen är inte planerad ännu. Kanske eventuellt att jag åker och hopptränar Snobben borta vid ridklubben, men det får vi se. Mycket beror på röken utomhus, den är inte jättenyttig att andas in vad jag förstått :( Förlåt för att nästan ett helt inlägg har gått åt om snack angående skogsbranden, men det är såå obehagligt.
2 från igår
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Jonna

usch och fy :( ni får mer än gärna flyta hit till Jämtland, trygga och goa lovar jag er <3

2014-08-05 @ 15:39:44
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback