Vilken mysig morgon!

Publicerat 2014-08-14 kl. 13:23:12 av Isabel Håkansson
Tog sovmorgon, käkade frukost på ett café med pappa & syster, mötte upp Sandra och nu sitter vi här med ett varsitt glas juice och snackar ♥ Idag rider Sanna Snobben och jag har hästledigt, skönt at all. Tror att dem ger sig ut på lite trim över bommar eller i skogen, nyttigt för lilla S! Så denna dag är fullkomligt oplanerad och ska spenderas i stan med kompisar. Kompistid är guld värt ibland alltså!
 
Vi har fixat jobb här nu på förmiddan faktiskt haha, så nu har vi båda jobb varannan vecka. Om några dagar börjar skolan, jag ska köra moppe på tisdag, hoppträna i helgen, hoppa p&j nästa vecka på onsdag, sova med 3 bra kompisar imorgon och livet känns igååång - so happy. Bloggen prioriteras bort nu dem sista dagarna innan skolan börjar, men ska ändå vara igång och underhållas liksom, sounds like a plan.
 
Shoppat lite nu under veckan somsagt så bilder på det kommer upp senare idag/imorgon om det skulle vara intressant, köpte b.la dem uursnygga *host* byxorna som jag har på mig i inlägget under ;) Kommer garanterat bo i dem i höst! Hoppas ni mår bra, ta vara på dem sista dagarna av vårt underbara sommarlov.. PUSS
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback