Sovmornar när dem är som bäst

Publicerat 2014-08-19 kl. 08:34:56 av Isabel Håkansson
Shit vad det ekar här! Bloggade inte något mer efter mitt "bloggtips" inlägg igår, och jag har mina anledningar. Det första jag möttes utav i stallet var Snobben vars högra öga hade svullnat upp och det såg verkligen ut som om han hade en pingisboll innanför ögonlocket. Så han fick vila.. Sedan kom jag hem och allt gammalt drogs upp och saker hände, enough said. Det är för privat and too close to my heart för att kunna dra upp här, tyvärr.
 
Om Snobbens öga inte gått ner i svullnaden idag så blir det ingen p&j imorgon. Är så j*vla trött på denna ständiga otur som följer efter mig och stackars Snobben, vi kan verkligen aldrig få vara igång utan att tappskor, svullna ögon eller ömma fötter ska komma i vägen, *suck*
 
Iallafall, godmorgon hjärtisar ♥ Sovit gott? Hope so! Idag är det tisdag och sovmorgon för min del, såå skönt och välbehövligt. Gick upp samma tid som alltid dock, men jag fick en extremt lugn morgon vilket inte heller är jätte vanlig om man heter Isabel Håkansson och är morgontrött ;) Det är faktiskt ett utav mina mål i höst, att kunna komma upp i tid och unna mig själv LUGNA mornar och en bra start på dagen. Ifall ni börjat skolan, ha en bra dag i skolan. Om inte, ta vara på ert sommarlov! Hörs senare, puss.
Philip igår, han var jättebusig igår! Bockade och travade på det snabbaste han kunde, #shettispower
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback