Skolstart? Hmm..

Publicerat 2014-08-12 kl. 15:42:00 av Isabel Håkansson
När jag tänker på hösten 2014, så tänker jag - nystart, nytänkande och satsning. Satsning på skolan, häst och blogg, allt i ett liksom. Det kommer vara mycket bollar i luften och vissa dagar kommer jag att vara trött, grinig och såå seg, men om det går vägen så är det även SÅ värt det, right? För att hinna med allt så har jag valt att punkta upp en liten lista på saker jag måste bli bättre på, vardagssaker som drar tid och är onödiga.
 
♥ INTE massa slö-tid efter skolan. Det blir så lätt att jag istället för att ta en frukt och hoppa i stallkläderna direkt istället lägger mig i sängen, kollar serier, läser bloggar och låter tiden dra iväg ordentligt innan jag har minsta lilla tanke på att åka till stallet.
 
 Upp i tid på mornarna. Är det bara jag som hoppar upp ur sängen en kvart innan bussen går, klär på mig samtidigt som jag lägger på mascara och äter frukost samtidigt som jag plattar håret, haha? Det ska det blir ändring på nu, måste verkligen lära mig att komma upp på mornarna.
 
♥ Ta tag i läxor och skolarbeten så fort jag får dem. Jag är expert på att dra ut på skoluppgifter och skriva dem i panik typ dan innan dem ska vara inlämnade. Det är såå irriterande och jag blir jättesur på mig själv varje gång, men ändå fortsätter jag. *gäsp*
 
♥ Alltid, alltid ha tidsinställda/inlägg i utkast. Har jag fullt schema nån dag så underlättar det såå mycket ifall jag har ett tidsinställt inlägg på bloggen eller varför inte ett färdigskrivet inlägg i utkast liksom? Så ska jag se till att ha det.

Hur ser ni på hösten 2014? Har ni några mål/egna löften åt er själva i höst, vad isåfall? TELL ME!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Jonna

Åh vad smarta grejer ju!
Det gäller ju att alltid ta vara på tiden för annars går det åt skogen ;)

2014-08-12 @ 21:20:25
URL: http://ponnyvalack.blogg.se
Postat av: TOPPONNYS

Hej!

Nu har Alva Cedermark och Ninn Blomkvist äntligen startat upp en häst-parblogg, eftersom det finns ganska få sånna kvar i bloggvärlden, där de skriver massa tips, lägger ut bilder, skriver om tävling träning och åsikter.

Du kommer inte ångra dig om du börjar läsa!
Kramar

2014-08-13 @ 08:06:54
URL: http://topponnys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback