Ponnyn kan hoppa...

Publicerat 2014-08-03 kl. 08:37:40 av Isabel Håkansson
Igår när vi kom till stallet så hade Snobben rymt och stod inne på grannens gräsmatta och betade.. Gräset är grönare på andra sidan, ni vet ;) Tog in Snobben efter det så att han inte skulle rymma igen, men det var redan gjort. Mickis hade fått åkt ifrån jobbet för att ta in Snobben 2 gånger under dan då han stod nere på åkern och betade, skithäst. Det roliga är att det inte var trasigt nånstans och det är 3 trådar runt hela hagen så det är omöjligt att han kan ha krupit under.
 
Snobben har alltså hoppat över hagtrådarna som ligger på ca 115 cm. Nu när han kommit på att han kan hoppa över så har vi bytt hage till båda skruttponnysarna, så dem får stå med staket runt. Staketet ligger på ca 120 cm, så hoppar han över där så blir jag rätt förvånad, faktiskt haha.
 
I alla fall, sitter och väntar på att jag ska se mammas bil rulla in på parkeringen så att vi kan dra iväg till körskolan. Det känns som om det kommer bli en lååång förmiddag, *suck*. 2 tidsinställda kommer upp under dan, bloggen rullar på.
Just nuuuu ↑
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback