Pepp på dagen!

Publicerat 2014-08-06 kl. 11:17:36 av Isabel Håkansson
 
Morning bloggers ♥
 
 
Waaah, vad irriterande att jag stavat fel på "inspiration" som det egentligen ska stå i texten över. Orkar inte redigera ihop en ny text dock, så det får stå "insperation" så länge, ni förstår budskapet hur som ;) Rätt mycket som jag kommit underfund med på senaste tiden att jag stavat fel på. T.ex såna, trodde jag stavades "sånna" enda fram tills igår..? Nåt att tänka på nu när jag tänker lägga in en extra växel varegäller bloggen - inga stavfel.  
 
I alla fall, läste en artikel nu på morgonen om hur ootroligt farligt det är för hästen att anstränga sig i denna rök. Rider/motionerar man hästen i röken så kan den få kroniska sjukdomar m.m, så våra hästar får stå tills vidare. Det känns om om det alltid är någonting som inte klaffar och så får Snobben vila, vi kommer aldrig riktigt igång liksom. S.T.Ö.R.A.N.D.E!
 
Pepp på dagen är jag i alla fall, ska storstäda mitt rum innan jag gör någonting annat, det ser ut som en bomb slagit ner här ;) Vet inte vad som hänt med mig, förr plockade jag på rummet varje dag och det var aldrig stökigt, nu har jag ingen kontroll över rummet och det är stökigt jämt.. Skärpning Isabel! Ha en bra dag bloggers, för det ska jag ha. PUSS
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback