Om Snobben och jag tävlade dressyr..

Publicerat 2014-08-14 kl. 14:35:00 av Isabel Håkansson
Jag tycker att dem flesta inom dressyren bär så opersonliga och tråkiga outfits. För hur ofta är det egentligen som nån rider in med en skrikrosa kavaj, blingad hjälm och brun utrustning - med huvudet satt högt? Tror inte jag sett någon, nånsin faktiskt. Skulle jag tävla dressyr och ha dressyren som min & Snobbens gren att sattsa på så hade jag inte tvekat på färgklickar i våra outfits, lackade detaljer och bling - för det är sååå snyggt!
Image by undefined
Detta ihop med en royalblå kavaj, vita ridbyxor och ett svart dressyrträns med blingpannband och lackad nosgrimma, weow. Snacka om snygg, men ändå utstickande, outfit. Snobben ser detsutom riktigt läcker ut klädd i royalblå vilket alltid är ett stort plus! Föreställ er själva, det rider in ett ekipage på dressyrbanan med denna färgsprakande och coola outfit, utför alla rörelsemönster och får högst poäng. Snacka om att folk skulle komma ihåg ekipaget efter den dan, inte bara för dess prestation och poäng - utan för deras utstickande outfit.
 
Vad tycker ni? Borde det inte dyka upp mer färg och bling i dressyren? Det skulle vara såå kul om ni ville kommentera vad ni tycker om min dressyroutfit ovan, och även lite egna tankar om vad ni tycker. Jag själv satte mig och googlade runt på dressyr-outfits och blev nästan bländad pga alla vita, beiga och limegröna outfits ;)
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Fin outfit! Skulle nog passa bra på dig och Snobben ;)
Jag tycker absolut att det ska finnas mer färg bland dressyren, blir ju lite tråkigt med samma vanliga vita schabrak & vita lindor. Färg ska det va! :)

Svar: Absolut!
isabelhakansson.blogg.se

2014-08-14 @ 21:52:13
URL: http://Magdalenalovisa.se
Postat av: Jonna

SNYGGT! Nej att vara helt casual och inte våga sticka ut är ju fett tråkigt ;)

2014-08-14 @ 22:28:50
URL: http://ponnyvalack.blogg.se
Postat av: Amanda

Jag tycker att det skulle vara fint med lite mer färg. Men bling finns det överallt i dressyrvärlden. Bling är ingen nyhet där. ;) det finns massor som har blingade John Whitaker hjälmar och blingade ridstövlar och blingade spön och blingade pannband osv.

Men jag tycker om din idé att liva upp dressyren med lite färg och så! PS jag älskar din blogg! :)

Svar: Har aldrig sätt någon med bling faktiskt :o men det är ju tur att det finns iallafall! Åh, tack vad glad jag blir!
isabelhakansson.blogg.se

2014-08-14 @ 22:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback