Nejmen godmorgon!

Publicerat 2014-08-27 kl. 08:14:34 av Isabel Håkansson
4 bilder från igår ↑ Ser ni mig & Snobben? ;)
 
God morgon! ♥ Måste säga att jag är halvnöjd över träningen igår alltså, Snobben var jätteduktig men - som vanligt - så kräver han sin ryttare och jag var inte rätt ryttare att rida honom ordentligt igår, thats it. Dessutom så startade vårt pass på sämsta möjliga sätt haha. Jag skulle i vanlig ordning rida bort till Ösby, vilket inte brukar vara några problem. MEN så öppnar sig himlen precis när jag ridit ifrån gården och Snobben börjar göra nån moonwalk liknande rörelse, haha.
 
Efter träningen så hade jag världens största klump i magen och världens sämsta samvete efter att ha ridit så dåligt. Så jag passade på att unna mig och S lite kvalitets tid med en dusch, massage, pussar och innan han fick gå in i boxen med sin gosigaste fleece så gav jag honom ett stort äpple. Han betyder så mycket för mig, ibland blir känslorna lite overkill alltså..
Finaste Snobben igår efter sin dusch och massage, hjärtat!
 
Idag hur som så har jag lagt allt det dåliga ifrån gårdagens träning bakom mig och tänker istället minnas den träningen som ett lärorikt pass med en glad och pigg - men otroligt stark - häst! Anyways, idag kommer Sanna och ska rida igenom Snobben i dressyren. Hoppas han är lika pigg och glad som han var igår, då kommer hon få en väldigt rolig träning tror jag! Jag är stallfri och tänkte därför bara ta den här dan som den kommer, but first... skola.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback