Mitt rum hos mamma

Publicerat 2014-08-08 kl. 16:16:00 av Isabel Håkansson
Gud vad konstigt det kändes att skriva mitt rum hos mamma? Allt är ju så nytt för mig och hela grejen kring dethär med att vara skilsmässobarn är ju en process liksom, jag kommer nog vänja mig.. hoppas jag. I alla fall, i dethär inlägget så tänkte jag visa er bilder på hur mitt rum hos mamma ser ut! I ett annat inlägg lite längre fram när vi fått ordning på det nya huset så kan jag visa er mitt rum hos pappa också.
Mitt rum går i färgerna rosa & vitt. Det syns inte jättebra på bilderna, men min tapet är vit med ljusrosa ränder på. Det blir otroligt missvisande på bilderna. Anyways, jag trivs bra i mitt lilla rum och även om det finns en hel del saker man skulle vilja ändra på - så trivs jag otroligt bra som det är nu. Jag har min lilla "blogghörna" med dator, ljus och datorstol och jag har min goa säng med en grym apple-TV som jag kan kolla på.
 
Nu har ni som ville se hur mitt rum ser ut - fått sätt det. Förresten! Jag har ju som ni kanske ser en massa bilder på en ponny som inte är Snobben inne på mitt rum, och för er som inte vet så är det min gamla skötponny Dante på bilderna. Han betydde allt för mig en gång i tiden, och även om jag funderat många gånger på att byta ut bilderna emot bilder på Snobben så har jag aldrig haft mage att göra det.. lilla Dante, vila i frid ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Nelly

Åh Isabel! Det är bara att kika mig eller något om du behöver prata. Njansheden heter jag där, vet hur det känns <3

2014-08-08 @ 22:51:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback