Mina bästa höst-pepp tips!

Publicerat 2014-08-28 kl. 12:15:00 av Isabel Håkansson
Okej, fine. Jag om nån kanske inte ska uttrycka sig när det kommer till just höst PEPP.. Jag menar, jag brukar ha och har i hela mitt liv haft höstdepressioner, men i år har jag bestämt mig för att undvika det och vara glaaad! Så det är just vad det här inlägget ska handla om.. HÖSTPEPP! 
 
• Mitt bästa tips, som gäller året om skulle jag vilja säga är - gör läxor, skriv klart inlämningar och sitt och granska igenom, fixa och trixa med ditt redovisningsprojekt noggrant. Våga fördjupa dig i skolan och allt arbete därkring, det gör allt mycket, mycket roligare! Och tro mig bloggers, jag om nån vet hur det känns att bokstavligt talat tvinga sig själv till att plugga, sucka sig igenom en lektion och sitta uppe natten innan ett stort prov & i ren panik försöka få in all information i huvudet. Men ta er tiden, för det är så, så värt det sen när provresultatet kommer - och allt mödande ger resultat! 
 
•  Åker du buss? Ladda upp med bra podcasts och lyssna på peppmusik som du kan lyssna på hela vägen till skolan/jobbet/stallet! Jag kollade tillbaka på min lista som jag döpt till "hösten 2013" och jag skojar inte när jag säger att den endast innehöll ballader och gråtlåtar, sååå deprimerande att det finns inte! Våga vägra lugna låtar, och speciellt i mörkare tider när det är lätt att falla ner i depressioner, hehe..
 
• Har du inte heller tillgång till ridhus på vintern? Till er som är tvingade att rida ute i vinterkylan i kolsvart mörker, I feel you. Jag är inne på mitt tredje vinter år nu ihop med Snobben - utan ridhus. Dock hindrar inte mörkret och kylan mig längre, tvärtom! Jag kan tycka det är mysigt att utrusta Snobben inklusive mig själv med reflexer, sätta på ett överdrag på sadeln gjort i teddyfleece och sätta på Snobben ett varmt ridtäcke. Dessutom så är att rida ut i mörkret VÄRLDENS bästa tips till er som behöver rensa tankarna eller varför inte komma över er mörkerrädsla?
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback