Men vadå mys eftermiddag?!

Publicerat 2014-08-25 kl. 19:19:32 av Isabel Håkansson
Hello blogfriends ♥ Vilken mys eftermiddag jag har haft i stallet! Jag tog bussen direkt till stallet idag eftersom Mickis messade mig vid lunch och sa att Philip legat ner i hagen och var helt svettig, så för att vara på den säkra sidansskull så tog jag direktbussen ut till stallet. Tempade Philip och gick med honom en sväng, pigg, glad och lika matglad som vanligt - det är min lilla Philip det!
 
Utöver det så fixade jag alla nödvändiga saker i stallet i samma veva. Mockade ur boxarna, plockade bort äpplen i hagen som trillat ner ifrån dem gigantiska äppelträden (inte nyttigt för hästarna), bytte vatten och red ut Snobben i skogen. Och på tal om ridningen idag, shit vad mysigt det var! Ingenting går upp emot en barbackaritt i skog och mark ihop med världens bästakompis, min Snobb. Visst, jag älskar att träna och hoppa. Men att få lunka omkring runt i skogen på långa tyglar med hackamore och världens största nosludd som pryder hacket är svårslaget alltså!
 
Har SÅN blogginspo just i skrivande stund, har hundramiljoner ideér som jag ska försöka få ner i bilder & text för att sen kunna publicera det här på min blogg. Statistiken höjs stegvis och det känns bra. För bra. Jag har all tid i världen på mig för bloggen nu när stallet redan är fixat och jag inte har några läxor att ta itu med, så let's go!
Snapshots from today
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback