Med en ny design & en fräsch blogg!

Publicerat 2014-08-30 kl. 17:16:33 av Isabel Håkansson
Waaah, ser ni designen? Im in love 12749 gånger om ♥ I alla fall, hej på er! Idag har jag varit i stallet hela dagen, bokstavligttalat. Vid halv 9 var vi i stallet och inte förrän vid 3 gick jag och syrran hem därifrån. Vi har verkligen hunnit med allt & lite till idag, det var så välbehövligt och SÅ roligt. Stallet blir verkligen en helt annan sak när man tar sig tiden att göra allting pedantiskt och noggrant och man kan hänga där hur länge man vill utan att man är stressad eller har en tid att passa. UNDERBART!
 
Imorse smörjde vi all läderutrustning vi hade princip, så skönt att ge lädret en puts och kunna hållt det i ett bra skick. Känns fräscht! Efter det tog vi in hästarna och stallade upp dem i stallet, Snobben var helt sönderstressad till en början.. Vet inte vad det beror på faktiskt, men nu under en veckas tid har han varit jättestressad :( Han coolade ner sig efter en stund som tur var och då fick han sig en grundlig rykt och en massa klappar.
 
Innan vi red så tog vi faktiskt ut hästarna en och en för att göra diverse lednads övningar i repgrimma och arbetsrep. Älskar att kommunicera med hästarna ifrån marken och har alltid gjort det, tycker det är helcoolt! Som avslut så red vi en mysig runda i skogen, alla gångarter. Snobben stannade bara nån gång idag, hoppas han kommer sin trots snart så vi kan börja komma igång ordentligt igen. Det är SÅ frustrerande när han helt ifrån ingenstans bara kan lägga in en tvärnit och frysa fast i marken.. but that's my S. Han har sina fix-ideér.
2 från idag, observera Snobbens dreggel pöl efter att han stått och slickat på sin älskade mineralsten i ca 3 minuter ;)
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback