Longering och fotografering i kvällsol

Publicerat 2014-08-16 kl. 20:39:00 av Isabel Håkansson
Alltså, mitt hjärta smälter ♥
 
Hello darls! Det blev en oplanerad mini photoshoot idag. Snobben var så himla glad, han har varit dunderglad i flera veckor nu vilket är jätteroligt. Idag longerade jag honom för första gången på hur länge som helst, brukar undvika longering så mycket som möjligt pga att det sliter så otroligt mycket, men ibland är det nyttigt för hästarna att få jobba utan ryttare på ryggen också :)
 
Dagen har verkligen gått i ett, har inte hunnit med nånting känns det som. Ett tidsinställt och inget mer - bra jobbat Isabel, yeah right. NOT. Ska sätta mig ned nu med bra musik och koppla bort allt annat i nån timme, bloggen ska igång och inställda inlägg inför kommande skolvecka ska förberedas, jobbjobb. På tal om det, finns det nåt speciellt ni läsare skulle vilja läsa om? Jag är öppen för förslag och såå nyfiken.
 
Imorgon står hoppträning på schemat, och OJ vad jag längtar! Ska verkligen rida och se till att komma hem med en bra träning i bagaget. Det skulle verkligen inte vara bra för mitt självförtroende inför onsdag då vi åker iväg till Gesala och hoppar ifall träningen blir misslyckad.. Snobben kräver verkligen sin ryttare nu när han är lite osäker inom hoppiningen, och den ryttaren är jag. So yes, nu vet ni vad jag har att se fram emot imorgon! Hoppas ni haft en grym dag och haft fint väder där ni bor! PUSS
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Jonna

Åh finisar!! Vill se fler bilder :D

Svar: Det kommer <3
isabelhakansson.blogg.se

2014-08-16 @ 21:07:35
URL: http://ponnyvalack.blogg.se
Postat av: Caroline

Vilken fin häst du har. :)

Svar: Tack du!
isabelhakansson.blogg.se

2014-08-16 @ 23:41:51
URL: http://freetrotters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback