Lite tips är alltid bra, right?

Publicerat 2014-08-18 kl. 14:05:00 av Isabel Håkansson
Jag tycker det är så nyttigt att läsa bloggtips, och så roligt att läsa om vad andra människor tycker & tänker. Många skriver att man ska "driva bloggen man är stolt/nöjd över att driva", och det är jag verkligen. Utan att låta skrytig eller mallig, jag är helnöjd! Självklart finns det saker som kan och ska rättas till, men det finns ingenting på min blogg som jag inte kan stå för att jag skrivit.
 
I alla fall, i det här inlägget tänkte jag dela med mig av några utav mina bloggtips, och vad jag brukar tänka på när jag skriver inlägg, och tankar om hur jag tycker en blogg ska drivas för att den ska fånga MITT intresse.
 
1. Läs igenom inläggen innan ni publicerar. Jag vet själv hur fel det kan bli om man inte ser över sina inlägg innan man publicerar dem, det kan vara allt ifrån stavfel till oförståeliga meningar haha.
 
2. Variera inläggen. Det blir så enformigt & tråkigt om man bara skriver mils långa texter om hur underbart livet är eller lägger upp 700 bilder ifrån dagens ridpass. Variera hellre inläggen med mobilinlägg, åsikter, välskrivna inlägg ifrån datorn, dagens ridpass, tips osv!
 
3. Var inte otacksam mot era läsare! Kommenterar läsare, svara på deras kommentarer (om vi inte snackar om ca 200 kommentarer och uppåt). Kommer läsare fram på stan, snacka och var trevligt mot dem. Det blir en så mycket bättre stämning på en blogg när bloggaren är personlig och schysst emot läsarna.
 
4. Va er själva, på det kan ni gå långt. Spela ingen roll på er blogg, det blir bara jobbigt i längden och ofta skiner man igenom rätt snabbt. Va er själva rakt igenom, stå för det som skrivs ut på er blogg och spela för gudsskull inga falska spel!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback