Let's rock Wednesday

Publicerat 2014-08-20 kl. 07:25:43 av Isabel Håkansson
Godmorgon, vilket höstväder Sverige bjuder på idag! Vaknade runt 6 tiden och var helt sönderfrusen, så himla kkaalltt.. Hann inte updatera er om hur körningen gick igår eller hur S öga var, så det är vad jag tänkte börja det här inlägget med. Körningen med moppe gick helt okej, faktiskt! Det var lite svårt i början, men sen flöt det på och jag är säker på att jag kommer bli bättre och bättre med tiden.
 
Snobbens öga var.. som vanligt - price the lord! Red ut honom och försökte lösgöra honom lite i alla gångarter, han var lite okoncentrerad men jag fick igenom honom ordentligt i skritt åtminstone. Beroende på hur vädret blir idag så åker vi till Gesala, är det regnigt nu under dan dock så är det ingen mening att överhuvudtaget åka dit då Snobben inte har några broddhål = vi kan inte brodda honom och hoppningen sker på gräs = det finns risk att gå omkull.
 
Blir det ingen hoppning så sadlar vi om till dressyr och tar oss ett ordentligt dressyrpass, bara för att det behövs och är otroligt nyttigt. Benen ska lindas och längden på stigläderna ska längas 2 hål på vardera sida. So yes, nu vet ni lite om hur läget ligger till. Så nog pratat om mig och mitt liv, vad händer hos er en dag som denna? Puss
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback