Kvällar man inte kan sova..

Publicerat 2014-08-12 kl. 10:29:06 av Isabel Håkansson
Igår var en kväll då jag - hur mycket jag än vände & vred på mig - inte kunda somna. Jag var så otroligt pigg och hade överskottsenergi så det räckte åt flera stycken. Somnade inte förrän klockan närmade sig 03 på natten ungefär.. så jag är ju lagom trött idag, japp.
 
Idag har mycket på min "to do list", men det är bara roliga saker så det jämnar ju ut sig ;) Ska såfort jag skrivit dethär inlägget hoppa i stallkläderna och åka ut till stallet. Mockar och borstar Snobben, promenerar honom om jag hinner och sen kommer veterinären ut för att fixa hans tänder (ÄNTLIGEN!!). När stallet är klart så ska jag tillbaka in till stan för att duscha, sminka mig och byta om. Därefter ska jag möta upp 2 vänner och utföra några ärenden som jag tyvärr inte kan ta upp här. När dem ärena är utförda så ska jag möta upp några andra braingar och spendera kvällen ihop med dem.
 
Känner på mig att det kommer bli en lång, men superrolig, dag! I skrivande stund sitter jag och lyssnar på musik och har ett glas med Aloe-Vera dryck bredvid mig, känns som en bra uppladdning inför dan. Testade en ny smak på Aloe-Vera drycken idag faktiskt! Jag som alltid väljer Golden-Kiwi har nu köpt Citron! Vet inte om jag tycker den är supergod eller vidrig än dock ;) Nu: Stallet ♥
I skrivande stund...
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback