Keep your head up, high!

Publicerat 2014-08-01 kl. 14:25:20 av Isabel Håkansson
 Åh, hej ♥
 
Första riktiga hej:et idag ju! Drog på en spontan sleepover igår och kunde inte fixa tidsinställda samtidigt som jag inte ville blogga när jag var med kompisar, ni förstår mig huh? Kom precis hem, la mig i sängen och fastnade i tankar om allt & inget. Ibland är det bara så behövligt att bara ligga och låta allt komma ikapp, fråga sig själv hur man egentligen mår och dra slutsattser.
 
Jag tänker mycket och ofta, på allt, allt, allt. Jag tror det är därför jag kan må dåligt i perioder, för att jag tänker waay för mycket. Måste släppa på livet ibland och bara leva för stunden, det har jag gjort nu på senaste tiden och jag mår så otroligt bra då. För livet är bra, bara man tar tillvara på alla möjligheter och chanser man får och gör rätt val i livet.
 
Snart drar skolan igång och vi är tillbaka i det gamla vanliga, ibland trista, vardagsmönstret igen. Samtidigt som jag absolut inte vill och redan känner av ångesten som ligger och bubblar långt in i huvudet när jag tänker på skola och vinter, så är jag också otroligt taggad. Jag ska verkligen ta tag i skolan nu, gå ut med bra betyg och chocka både mig själv och mina lärare - JA det ska jag.
 
9:an känns liksom mer seriös än alla andra årskurser, det är nationella-prov och gymnasieval som ska göras. Ni behöver inte ens fråga om jag är nervös, för OH JA - det är jag. Men jag tänker jobba på, träna vidare med S, ha kul med vänner och framför allt, hålla ihop mig själv. Man är så mycket bättre än vad man kan tro ibland, plocka fram det bästa i dig själv och kööör!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Wilma

9:an är så himla mycket roligare än 8:an tyckte jag! Trots nationella proven så händer det väldigt mycket kul, mot slutet var inte en dag den andra lik. Vilket jag personligen tycker är så kul! Jag hade dubbelt så mycket motivation i 9:an mot 8:an! Hoppas ångesten släpper för dig, jag själv är verkligen inte heller taggad på skolan, usch! :/

Sv: Åh, tack och tack så mycket! Bamsekramar ♥♥

2014-08-01 @ 16:07:05
URL: http://wilmafur.se
Postat av: Anna

Så himla fin är du! :D Stor kram, Anna från Riderlife.horseworld.se

Svar: Åh desamma du! Kram
isabelhakansson.blogg.se

2014-08-02 @ 18:50:24
URL: http://Riderlife.horseworld.se
Postat av: Eira

Lycka till med 9an! Det var nog roligaste tiden i skolan för mig :D

2014-08-05 @ 12:13:12
URL: http://fearlessia.blogg.se/
Postat av: Malin

Åh vilket fint hår du har!

2014-08-05 @ 12:15:13
URL: http://ournotebook.blogg.se
Postat av: Durcilla -Bloggar om det Övernartuliga

Super bra blogg :)

2014-08-05 @ 12:20:48
URL: http://mysterylegends.blogg.se
Postat av: Robex Lundgren

finna bilder

2014-08-05 @ 12:22:41
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: Irini Vanessa Argiri

Som du själv skrev så är det superviktigt att man mår bra, att man inte glömmer bort sig själv liksom. Gör sånt som får dig att må bra så blir det lättare att hantera plugget! Jag önskar att jag hade planerat skolarbetet bättre i 9an, hade sluppit stress och ångest vilket försämrade vissa arbeten som jag vet hade kunnat bli så mycket bättre! Lycka till ♥

Svar: Åh, tack grymma du <3
isabelhakansson.blogg.se

2014-08-05 @ 12:36:13
URL: http://irinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback