Känslan efter en bra träning

Publicerat 2014-08-17 kl. 20:14:26 av Isabel Håkansson
Waah, är så lycklig! Snobben gick jättebra idag och hade ett sånt flyt och ett SÅNT tempo. Benen dundrade i backen i 180 kilometer i timmen och huvudet var satt högt, ögonen uppspärrade och öronen rakt fram - what a feeling. Började passet med 1 timme på volten, han var riktigt svår att få igenom idag. Allt ligger dock hos mig, såklart. Måste verkligen ta mig tiden att rida ett lösgörandepass MINST 1 gång/vecka, för det är så, så välbehövligt.
 
Vi hoppade en evighetesbana som bestod av ett plank, ett hinder på diagonalen och en kombination. Snobben var så jäkla pigg, vilket jag inte alls hade förväntat mig då vi tränade hemma eftersom vädret idag var osäkert. Jag och Mickis kunde verkligen inte låta bli att skratta åt honom, han är så himla söt när han springer på det fortaste han kan och är gladare än ett barn på julafton, över några små hinder.
 
Sista banomgången vi red satte vi GRYMT. Jag red i vartenda steg, Snobben coolade ner sig men hade ändå en bra grundgalopp och var koncentrerad på mig och mina signaler. S landade i rätt galopp efter vartenda hinder och vi hoppade av vid precis rätt punkt. Fick med mig ett par bra tips ifrån Mickis som vi ska tänka på tills på onsdag när vi drar iväg och hoppar en p&j på gräs (S blir oftast pigg på gräsbanor).
 
Gash vad jag behövde den här träningen. Både för mig självförtroende-boost och för min och Snobbens skull allmänt. Det är alltid lika kul att träna för Mickis, hon förklarar så bra och berömmer mycket vilket alltid uppskattas. Bästa S ♥
Såklart ingår gos & pussar på Philip, varje dag. Han gick en uteritt med syrran dagen i ära!
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback